'Hannah nak tahu segalanya mengenai bola sepak', Hamidin perjelas sesi bersama menteri


Hannah (kiri) dan Hamidin (kanan) bertukar input serta pandangan berkaitan sukan di Malaysia secara umumnya. Facebook/FAM

MENTERI Belia dan Sukan Hannah Yeoh pada Jumaat mengadakan pertemuan bersama Presiden Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) Datuk Hamidin Mohd Amin bagi membincangkan mengenai perkembangan bola sepak negara.

Berkongsi perkara itu menerusi hantaran di Facebook FAM, Hamidin berkata, pertemuan itu juga turut membincangkan dengan lebih terperinci mengenai perkembangan terkini bola sepak wanita, futsal, bola sepak pantai serta pembangunan pengadil.

Selain itu, perbincangan turut menyentuh mengenai pembangunan akar umbi bola sepak negara dan Program Pembangunan Bola Sepak Kebangsaan (NFDP).

Beliau berkata, selain bola sepak, mereka turut bertukar input serta pandangan berkaitan sukan di Malaysia secara umumnya.

"YB (Yang Berhormat) Hannah bukan sahaja menunjukkan minat dalam bola sepak tetapi nampak begitu meminati sukan secara keseluruhannya.

"Beliau ingin mengetahui segalanya tentang bola sepak dan sedikit sebanyak sudah saya terangkan kepada beliau,” katanya. — Majoriti

Boleh follow media sosial Majoriti di Twitter, Facebook, Instagram dan Telegram

FAM, Hannah Yeoh, Hamidin Mohd Amin, NFDP, futsalLebih Pilihan